Consulten


Online consult

Tijdens een online consult help ik jou met jouw draagvraag. Door middel van videobellen leer je wat je nodig hebt om zo veilig en goed mogelijk je kindje te dragen.

 

€20,- per half uur


Individueel consult

Tijdens een individueel consult gaat alle aandacht naar jou. In ongeveer 1,5 uur tijd (meer of minder naar behoefte) help ik jou een knoop naar keuze onder de knie te krijgen.

 

€60,- voor 1,5 uur


Duoconsult

Gezellig samen met je partner, een vriend(in) of wie je ook wilt, leren knopen? Dat kan! In ongeveer 2 uur tijd (meer of minder naar behoefte) help ik jullie een knoop naar keuze onder de knie te krijgen!

 

€110,- voor 2 uur


Pasconsult

Op zoek naar de perfecte draagzak? Ik ga je helpen die te vinden! Ik kom naar je toe met een hele stapel draagzakken die je allemaal kan passen, en ik ga niet weg tot je de goede gevonden hebt!

 

€ 40,- voor 1 uur


Newborn arrangement

Je verwacht een kindje en weet al zeker dat je wilt gaan dragen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Kan gebeuren natuurlijk. De keuze is reuze.
Don't worry, daar ben ik voor. Tijdens je zwangerschap kom ik bij je thuis langs en laat ik je kennismaken met het dragen. Je kunt verschillende doeken en/of zakken uitproberen en ik leer je de meest gangbare newborn knoop.

Als je kindje geboren is kom ik nog een keer bij je langs zodat je nog even kunt oefenen en ik mee kan kijken wanneer je je kindje knoopt.

 

€90,- voor 1,5 uur tijdens de zwangerschap en 45 minuten na de geboorte

Nu €140,- inclusief geweven draagdoek maat 6 van Hoppediz Beperkt beschikbaar.


Cadeaubon

Ken je iemand die zwanger is of die net een kindje heeft gekregen? En wil je graag een consult cadeau doen? Dat kunnen we regelen! Je kunt kiezen uit elk van de bovenstaande consulten. 

De cadeaubon wordt na betaling per email verzonden.

Maak je geen gebruik van PayPal? Neem dan contact op.

Soort consult

Opfrisconsult

Ben je al bekend met de knooptechniek, maar is het een tijd geleden dat je voor het laatst hebt geknoopt? Of heb je weer een klein baby'tje dat in de doek moet in plaats van een grote peuter? Dan is een opfrisbeurt wel handig. Ik kom je helpen de puntjes op de i te zetten.

 

€30,- voor 45 minuten


Draagworkshop

Run je een mamacafé, organiseer je een babyshower of wil je graag met een groep vrienden/vriendinnen leren dragen? Voor een kennismaking met dragen of het samen leren van een specifieke knoop is een draagworkshop de perfecte oplossing!

Workshop

€35,- per persoon

Duur: ongeveer 2-3 uur
Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers

Babyshower op locatie

€8,- per persoon

Duur: ongeveer 1 uur

Minimaal 5 personen

Kennismaking/voorlichting (bij bijv. mamacafé)
€40,- voor 1 uur