Moederraad · 16. december 2019
Ik zal mij even voorstellen, ik ben Esther, ik woon samen met mijn vriend Martijn en onze zoontjes Floyd en Logan in Wijdenes. Ik werk als draagconsulent en ik geef zwangerschapscursussen. In juli 2020 verwachten wij ons derde kindje. Voor Moederraad geboortehart neem ik jullie de komende maanden met ons mee in deze zwangerschap.
Borstvoeding · 03. september 2019
Dat mensen apen zijn
Borstvoeding · 01. augustus 2019
Vandaag is het begin van Wereld borstvoeding week. Overal zie je borstvoedingsfoto's, lees je over hoe goed moedermelk is voor een baby en de borstvoedingstips vliegen je om de oren. Wat nu als je zo enorm graag wilde, en het lukte niet? Dan doet het pijn om de hele week al die blije foto's langs te zien komen en om te horen hoeveel voordelen het heeft. Waarom geen week voor ouders die zo graag wilden, maar waar het niet ging?
Dagjes uit · 11. juli 2019
Sprookjeswonderland. Een magische plek voor jonge kinderen.
Overig · 11. juni 2019
Laatst kreeg ik de lade van mijn kledingkast dus gewoon niet meer open. Goeie grap toch?!
Persoonlijk · 04. juni 2019
Over het hebben van een kind met autisme is heel veel te vinden, maar niet over hoe het is om een ouder met autisme te zijn. Tijdens een korte Google search vond ik wel artikelen over hoe het is om een kind te zijn van een ouder met autisme. En dan vooral de negatieve effecten uiteraard. Ik ben een ouder met autisme. Mijn kinderen kunnen nog niet vertellen hoe dat voor ze is, maar ik hoop toch heel hard dat ze er later niet al te negatief op terugkijken. Ik ga er alvast niet van uit.
Overig · 28. mei 2019
Fantastisch toch al die technologie!? Ik vind het in ieder geval prachtig.
Geboorte · 26. april 2019
Het is onderhand 3 jaar geleden, maar het doet nog steeds pijn.
Borstvoeding · 16. april 2019
Afgelopen zondag was het KIIND borstvoedingsfestival. Borstvoedingsfestival ja, want borstvoeding mag gevierd worden! Het gaf mij inspiratie om dit stukje te (her)schrijven. Zo'n anderhalf jaar geleden schreef ik ongeveer dit als reactie op een blog van een mama die #normalizebreastfeeding maar onzin vond.
Dagjes uit · 09. april 2019
Het festivalseizoen is weer begonnen. Goede muziek, een lekker drankje, over de festivalmarkt struinen en met een beetje geluk is het mooi weer en kun je lekker in de zon zitten. Je gelooft het misschien niet, maar kinderen vinden festivals ook fantastisch. Neem ze dus met een gerust hart mee festivalhoppen.

Meer weergeven